Personvern Villbrygg AS

Personvernerklæring for Villbrygg AS.

Org.nr: 821219272 Sist oppdatert: 11.09.2023

Denne personvernerklæringen gjelder for nettstedet: https://www.invest.villbrygg.com/

1. Om denne erklæringen

  • a. Denne personvernerklæringen skal på en enkel og forståelig måte forklare deg som bruker hvordan  Villbrygg  (heretter “ Villbrygg AS”, “vi” eller “oss”) behandler dine personopplysninger, herunder formålet og det rettslige grunnlaget for denne behandlingen.
  • b. Vi i  Villbrygg  er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger som innebærer at vi tydelig må klargjøre formålet med og grunnlaget for all behandling av opplysninger vi får inn gjennom vår tjeneste.
  • c. Personvernerklæringen reguleres etter norsk personopplysningslov og de til enhver tid gjeldende regler om behandling av personopplysninger. (GDPR)
  • d. Kontaktinformasjon til oss for ulike henvendelser om hvordan vi behandler dine personopplysninger eller til denne erklæringen finnes nederst i denne personvernerklæringen.

2. Hvilke personopplysninger vi behandler og formålet med dette

  1. a. Ved kontakt eller tegning av aksjer hos oss bruker vi et online kontaktskjema som kunden fyller ut.
  2. b. Vi mottar fullt navn, e-postadresse, postadresse, telefonnummer, person eller vat nr og organisasjonsnummer for å kunne ha tilstrekkelig informasjon rundt din tegning som investor.
  3. c. Formålet med behandlingen av disse personopplysningene er å kunne registrere deg som aksjeeier i  Villbrygg AS. 
  4. d. Aksjetegninger kan også inngås per e-post hvor vi mottar de samme personopplysningene som via kontaktskjema. Vi kan også kontaktes per telefon, i slike tilfeller oppgis kontaktinformasjon for at vi skal kunne opprettholde kontakten gjennom det eventuelle arbeidsoppdraget.
  5. e. Vi har nyhetsbrev for våre tjenester og i den anledning innhenter vi e-postadresser. Formålet med dette er å oppdatere de som frivillig ønsker det om våre produkter, prosjekter og generell informasjon.
  6. f. Vår nettside bruker informasjonskapsler for å samle analytisk informasjon om hvordan nettsiden brukes, dette gjøres for å kunne tilpasse nettsiden og tjenestene våre til brukerne.

invest@villbrygg.comInstagramFacebookPersonvern

Villbrygg AS
Christian Krohgs gate 2
0186 Oslo

Bli medeier